Kantaron Yağı / Centaury Oil

96,90

NET: 80GR

Kategoriler:

Açıklama

Sarı Kantaron Yağı nasıl üretilir ve faydaları nelerdir ?

Sarı kantaron çiçeklerinin soğuk sıkım zeytinyağı içerisinde bekletilmesiyle elde edilmiştir. Cildi onarır ve cildin bariyer fonksiyonunu güçlendirir. Güçlü onarım özelliğine sahiptir, tüm cilt tipleriyle beraber hassas ciltler için de gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Doğal sarı kantaron yağı, maserasyon yöntemi ile elde edilmektedir. Sarı kantaron otunun zeytinyağı içinde bekletilmesi ile kırmızı kantaron yağı oluşmaktadır. Hiperisin bakımından zengin bu yağ cildi nemlendirir ve cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Sarı kantaron yağı faydaları arasında, nemlendirici özelliğinin yanı sıra yaşlanma karşıtı etki ve saçları güçlendirici etki de bulunmaktadır. Özellikle kırılmaya müsait saçları besler ve güçlendirir. Cildi onarır ve elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur. Cilt yenileyici özelliği bulunmaktadır. Doğal sarı kantaron yağı, fototoksik özelliği nedeniyle güneşe çıkarken kullanılmamalıdır. Bu nedenle güvenli olması açısından gece kullanmanızı tavsiye ederiz. Moon Organik Kantaron Yağı %100 doğal hammaddelerle elde edilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermez. Doğa dostudur, vegan kullanımına uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

İçindekiler:

Kantaron Çiçeği, Zeytinyağı

Kantaron Yağı Nasıl Kullanılır?

Cilt bakımı için cildinizi temizledikten sonra yeterli miktar yağı cildinize masaj yaparak uygulayınız. Cilt tarafından emilene kadar bekleyiniz.

Uyarılar:

Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayınız.

ENGLISH

How is Centaury Oil produced and what are its benefits?

It is obtained by keeping St. John’s Wort flowers in cold-pressed olive oil. It repairs the skin and strengthens the barrier function of the skin. It has strong repairing properties and can be used with peace of mind for all skin types as well as sensitive skin. Natural St. John’s Wort oil is obtained by maceration method. St. John’s Wort grass is kept in olive oil and St. John’s Wort oil is formed. Rich in hypericin, this oil moisturizes the skin and helps strengthen the skin barrier. John’s Wort oil benefits include anti-aging and hair-strengthening effects as well as moisturizing properties. It especially nourishes and strengthens hair that is prone to breakage. It repairs the skin and helps to increase its elasticity. It has skin regenerating properties. Natural St. John’s Wort oil should not be used while going out in the sun due to its phototoxic feature. For this reason, we recommend using it at night to be safe. Moon Organic Centaury Oil is obtained with 100% natural raw materials. It does not contain parabens, sulfates, SLES, SLS, synthetic fragrances, synthetic dyes and preservatives. It is nature friendly, suitable for vegan use and has not been tested on animals.

Ingredients:

Centuran Flower, Olive Oil

How To Use Centaury Oil?

For skin care, apply a sufficient amount of oil by massaging your skin after cleansing your skin. Wait until absorbed by the skin.

Warnings:

It is for external use. Keep out of reach of children. Avoid contact with eyes, in case of contact wash with plenty of water. Store at room temperature away from direct sunlight.

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

“Kantaron Yağı / Centaury Oil” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir